Yoga med Marie-Christine

Yoga med Marie-Christine bildades som företag 2014. Företaget har hela tiden haft sin bas i Skärblacka, men även varit verksam på olika ställen i Östergötland. Första februari 2020 invigdes den egna yogastudion. Det är en liten personlig yogastudio, där du kan känna dig trygg i ditt yogautövande. Yoga med Marie-Christine erbjuder även yoga online och Reikihandlingar. Yoga med Marie-Christine arrangerar också yogaresor och retreats i samarbete med andra aktörer.

Om Yoga med Marie-Christine

Jag som driver Yoga med Marie-Christine heter Marie-Christine Frilund, är yogalärare och reikiterapeut. Min bakgrund är inom sjukvården där jag bland annat har arbetat med ledarskap, projektledning, analysarbete och undervisning.

Yogan har funnits med mig till och från under hela livet och jag märkte hur bra jag mådde när jag utövade yoga. År 2010 gick jag en utbildning i ”Vetenskapliga effekter av yogaträning” och blev då inspirerad att utbilda mig till yogalärare. Jag är utbildad inom Hathayoga, Yinyoga, Gravidyoga, Restorative Yoga och Yoga Nidra. Jag är också Breathwalkinstruktör och instruktör i Mediyoga.

Jag började med Reiki för att läka mig själv och har utbildat mig i Reiki 1, 2 och 3Art. Eftersom Reikin har hjälpt mig på ett bra sätt, var inte steget långt till att börja hjälpa andra. Därför erbjuder jag numera även Reikibehandlingar.

"Min bästa lärare är min egen kropp. Den talar om för mig när det känns bra att göra en position. Den talar också om för mig när det inte känns bra. Jag uppmanar också mina deltagare att lyssna till sin kropp och att vara ödmjuka inför det."

Mina erfarenheter

Jag har en gammal ryggskada som gett mig mycket smärta till och från. Genom yoga och olika behandlingar kan jag hålla mig något så när smärtfri. Som så många andra, har jag varit nära att gå in i väggen flera gånger. I mitt ”tidigare liv” i olika arbeten har det periodvis varit mycket stressigt. För min del har det blivit så att jag successivt tagit steget till ett lugnare liv. Jag började med meditation för att sen hitta tillbaka till yogan. Från början var yogan ett fritidsintresse men har tagit över mer och mer.  När jag insåg hur välgörande och läkande yogan var för mig, ville jag också dela med mig till andra och utbildade mig till yogalärare. 

Min filosofi

Utifrån mina livserfarenheter och olika utbildningar inom bland annat yoga och reiki, vill jag hjälpa dig att hitta din inre ro. Jag vill också ge dig olika verktyg för att kunna leva ett lugnare och mer harmoniskt och balanserat liv.

Känn dig trygg med mig

Jag är medlem i:

Börja din resa mot ett lugnare liv nu